Over ons

Een verzameling van de grootste nerds en meest eigenwijzer IT’ers is wat wij zijn. Alleen op deze manier halen wij het maximale uit bestaande technieken. De kennis die we hebben in de praktijk brengen voor klanten is onze grootste kracht. Waar onze conculega’s een extern bedrijf adviseren, u wezenloos laat zoeken in Google of u afschepen met een  f.a.q ., helpen wij u wel verder.

We zoeken verder wanneer Google ons vertelt dat het niet mogelijk is om ons probleem op te lossen. Simpelweg omdat Google slechts een weerspiegeling is van de beschikbare informatie op internet. Het zal niet de eerste uitdaging zijn, die we hebben opgelost zonder een beschikbare oplossing van Google.

Ons bedrijf is ontstaan uit 147 slapeloze nachten, 18.360 bakjes koffie en ontelbare discussies. Wij zijn klaar om uw hosting, website en eventuele bestaande problemen op te lossen. Hiervoor bieden we u een state of the art infrastructuur, een hoop expertise, kennis en maximale aandacht voor een betaalbare prijs. Wordt u onze nieuwste debiteurnummer trotse klant?

ICT oplossingOnze missie
ICT oplossingen gemakkelijk, overzichtelijk en betaalbaar maken voor het midden- en klein bedrijf. Waarbij u één aanspreekpunt heeft voor uw ICT web diensten.

Servers, shared webhosting, websites en applicaties
Wij willen optimale prestaties leveren in deze diensten en een transparante en betrouwbare relatie opbouwen met onze klant. We zijn gespecialiseerd in snelle, betrouwbare en veilige hosting voor websites en webshops. Ook voor het ontwikkelen van uw nieuwe website bent u bij ons aan het juiste adres.

Professioneel in de lucht

MKBWebhoster is trots lid van RIPE (Network Coordination Centre), en we zijn direct aangesloten bij AMS IX (Amsterdam Internet Exchange). Wij beheren een hoogwaardig Cloud netwerk in 2 verschillende datacenters.

Datacenter A runt een parallelle backup voor datacenter B en vice versa zodat er nooit dataverlies kan optreden. Om de best mogelijke resultaten te behalen maken we gebruik van high-end hardware en software. Bij vragen, verzoeken of problemen over uw hardware of software neem gerust contact op met ons!

We maken het makkelijk voor u!

Met ons hostingpaneel is het makkelijk om een app te installeren. Denk hierbij aan WordPress, Magento en alle andere bekende systemen. Onze webmail applicatie is eenvoudig te beheren en kan overal worden geopend. Zo heeft u overal toegang tot uw (professionele )email adres.

Wanneer u geen tijd heeft om zelf een eigen website te maken of indien u een professionelere aanpak wilt, staat ons creatieve team klaar om te helpen. MKBWebhoster ontzorgt in alle online wensen en biedt hosting van kwaliteit aan tegen gunstige prijzen.

WIJ ZIJN RIPE MEMBER

Doordat wij officieel RIPE NCC member zijn, kunnen wij zowel IPv4 als IPv6 zelfstandig aanvragen en op naam te zetten.We zijn daarmee voorbereid op de (nabije) toekomst waarin een tekort aan IPv4 adressen zal ontstaan.