Vind de perfecte domeinnaam Grote keuze. Nieuwe Extensies. Lage prijzen. Registreer je perfecte domeinnaam vandaag!

Populaire domeinen

.nl

Nu Beschikbaar

€ 15.00/jaar

.com

Nu Beschikbaar

€ 15.00/jaar

.be

Nu Beschikbaar

€ 15.00/jaar

.eu

Nu Beschikbaar

€ 20.00/jaar

.net

Nu Beschikbaar

€ 15.00/jaar

Onze Domeinen

Leg uw online identiteit vandaag nog vast. Ook al bent u nog niet toe aan het bouwen van een (nieuwe) website, het is altijd verstandig om de domeinnaam vast te  reserveren.  Zo  kunt u direct starten wanneer u wel klaar bent. Onderzoek laat zien dat zoekmachines zoals Google en Yahoo domeinnamen registreren voordat er een website op staat. Dit is gunstig voor de zoekresultaten op de lange termijn.

Onze hostingservice biedt u een gratis domeinnaam aan! (geldt alleen voor .nl) Indien u meerdere extensies (zoals .nl/ .com/ .org) wilt vastleggen, kunt u deze extra bijbestellen via onderstaande button. Kosten zijn afhankelijk van de extensie.
Wanneer u de registratie van eigenaar wilt veranderen, wordt hier een eenmalig bedrag van 6 euro per domein voor berekend.

MEER DAN 100 DOMEINNAMEN BESTELLEN?

Wanneer u meer dan 100 domeinnamen wilt bestellen, kunt u direct contact opnemen voor de mogelijkheden. Wij garanderen dat u niet meer betaald dan nodig is.

Er zijn ook verschillende affiliate mogelijkheden. Bijvoorbeeld uw eigen server met Directadmin waarbij u zelf klanten kunt beheren met daarin eigen gekozen voorkeuren. Elke klant heeft een domeinnaam nodig. Wij registreren deze voor een redelijke prijs. Daarnaast biedt MKB ook white label nameservers aan en kunnen wij zorg dragen voor een vol geautomatiseerd facturatie systeem.